TV-Inspektion

For at sikre, at dit kloaksystem fungerer som det skal, er det nødvendigt, at vi kan undersøge hver en krog. Derfor bruger Stigbjerg Entreprise ApS tv-inspektion forud for enhver reparation – på den måde kan vi lettere finde skaden og desuden spå om opgavens omfang, inden vi foretager os videre.

Ofte kan vi ved hjælp af vores tv-inspektion ofte undgå at skulle begynde at grave på din grund – det hele klares fra vores inspektionsvogn. Det sparer dig for besvær og unødige omkostninger.

Vores tv-inspektion er en fast del af vores kloakservice, og ved regelmæssig gennemgang af din kloak kan vi også holde rottebestanden nede, ved at finde og lukke de huller, hvor de slipper ind. Rotter bruger din kloak som transportvej og spisekammer, men de bor der ikke. Hvis rotter kan finde rør med utætheder, giver det optimale levevilkår for dem. Så bygger de nemlig reder i din have eller under dit hus. Derfor er det vigtigt at holde rotter ude af din kloak.

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at få en uforpligtende snak om netop din opgave, så kontakt Jacob Stigbjerg på tlf. 21 64 87 08 allerede idag